Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2013 15:09

Εντυπωσιακό λανσάρισμα από RTS + OMNEO

Η RTS είναι πασίγνωστή, όμως ας δούμε ποια είναι η OMNEO προσθήκη, για όσους δεν τη γνωρίζουν. Η OMNEO λοιπόν αποτελεί μια media networking πλατφόρμα για επαγγελματικές εφαρμογές, μέσω IP Ethernets και media προϊόντων που ενσωματώνουν την εφαρμογή OMNEO και έτσι μπορούν να ενσωματωθούν σε δίκτυα που δύνανται να φιλοξενήσουν από 2 έως 10.000 συσκευές, οι οποίες ‘ανταλλάσουν’ μεταξύ τους υψηλών προδιαγραφών πολύκάναλο audio σήμα και μοιράζονται κοινά συστήματα ελέγχου. Η τεχνολογία media transport της OMNEO είναι το πολύ γνωστό πρωτόκολλο Dante της Audionate, ενώ η ανοικτή αρχιτεκτονική των συστημάτων της OMNEO την καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτη και ‘ανοικτή’ ως εφαρμογή.

Η RTS+ OMNEO media networking εφαρμογή αποτελεί ένα καινοτόμο βήμα για όλες τις επαγγελματικές (άρα και απαιτητικές) intercom εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας AVB συμβατότητα, αμελητέο latency, και IP-based networking εφαρμογές, μαζί με αναβαθμισμένη πιστότητα επικοινωνίας όσον αφορά το σήμα και τη διασυνδεσημότητα μεταξύ των επιμέρους συσκευών, σε ένα τεράστιο δίκτυο συσκευών που όπως αναφέραμε μπορεί να φτάσει έως τις 10.000…

Αυτό ήταν και το μεγάλο highlight του περιπτέρου της RTS στη φετινή IBC, όπου όπως ανέφερε ο Kamil Swobodzinski (Vice President Sales EMEA) της RTS, έλαβαν εξαιρετικά θετικό feedback από τους πελάτες τους, τους επαγγελματίες και τον ειδικό τύπο, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το OMNEOθα αποτελέσει αναμφίβολα την IP communications εφαρμογή του άμεσου μέλλοντος, ξεπερνώντας τις ‘κλειστές’ έως τώρα intercom εφαρμογές.
Επίσης, η RTS παρουσίασε το Audio Routed Network Interface ARNI που επιτρέπει μεταξύ άλλων τη δημιουργία media networks που υποστηρίζουν αρκετές χιλιάδες συσκευές σε έως και 40 υποδίκτυα, ενώ η εταιρία παρουσίασε επίσης το RP-1000, ένα keypanel με έγχρωμο display, καθώς και το TM-10K Trunkmaster, που υποστηρίζει configurations από δυο έως 255 intercom συστήματα με 10.000 δρομολογούμενες trunk lines.

Οσον αφορά τις διακρίσεις του ‘αντιπροσώπου της χρονιάς’ στην εκδήλωση που έλαβε χώρα κατά τη συνάντηση των αντιπροσώπων στο booth της RTS, οι εταιρίες OKNO TV (Ρωσσία) και η Αγγλική Ambersound κέρδισαν τον παραπάνω τίτλο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της RTS, αλλά και για τις νέες ανεξάντλητες δυνατότητες networking που δίνει η πρωτοεμφανιζόμενη πλατφόρμα RTS+OMNEO, θα σας πούνε στην εταιρία Audigys που αντιπροσωπεύει την RTS στη χώρα μας.

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση